Activiteiten

Dingen om te doen

Een dagje apen staren in de Apenheul is bijzonder leuk. Bij Burgers Zoo kun je genieten van de vele dieren. Voor de kleintjes is een bezoekje aan Malkenschoten met kinderboerderij en grote speeltuinen de moeite waard. Voor pretparkfun ga je naar de Julianatoren of het Land van Jan Klaassen. Om de hoek ligt het unieke park de Spelerij met de Uitvinderij.

Sportievelingen kunnen activiteiten reserveren bij Sportieve Evenementen zoals mountainbiken, , down hill steppen, gps tochten of een ritje met een elektrische Veluwescooter.

Cultuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan het Nederlands Openluchtmuseum, het beroemde Kröller Müller museum, De middelste molen, Het  Stedelijk Museum Zutphen, het Mosterdmuseum in Doesburg, Paleis het Loo of het CODA museum in Apeldoorn.  Zomaar een greep uit de vele mogelijkheden.

Omgeving

Het chalet bevindt zich aan de rand van Nationaal park de Veluwezoom met 5000 hectare aaneengesloten natuurgebieden. Laat je verrassen door de uitgestrekte bossen, kleurende heidegebieden en weidse zandverstuivingen.

In de uiterwaarden van de IJssel is menig weidevogel, watervogel maar ook ree, vos en haas te vinden. Verken dit prachtige landschap en combineer het met een bezoekje aan een van de gezellige dorpen, Hanzestadjes of kastelen in de omgeving.

De Jutberg ligt tussen vele leuke stadjes als Apeldoorn, Arnhem, Bronckhorst, Doesburg en Zutphen.